Tafels

Tafels

Tafels

Zonder tafels wordt het runnen van een restaurant of cafe een uitdaging. Tegelijkertijd kan u niet zomaar iedere tafel in uw horeca onderneming plaatsen: Er gaat wat denk- en plankwerk aan vooraf. Kiest u bijvoorbeeld voor een hoge tafel? Of een ronde tafel? Neemt u een afgemonteerde tafel of gaat u voor een geheel eigen combinatie van tafelpoten en tafelbladen? De keus is aan u, maar we begrijpen ook dat deze wat overweldigend kan zijn.

Komt u er zelf niet uit of wilt u meer weten over de horeca meubelen die wij aanbieden op onze website? Neem contact op met onze showroom in Brussel of in Roeselare. Zij staan u zowel per email als per telefoon graag te woord en u bent natuurlijk meer dan welkom om ter plaatse de collectie te bekijken.

Tafels hout

Van alle materialen die worden gebruikt om tafels te fabriceren is hout waarschijnlijk de bekendste. Deze klassieke optie is stevig, duurzaam en dankzij een goede voorbehandeling ook erg goed schoon te maken. Vooral de duurzaamheid is een factor van belang bij het kiezen van het juiste meubilair. U wilt immers niet na een bezoek van overenthousiaste gasten met tafelbladen vol deuken en krassen zitten. Kiest u voor een stevige horeca tafel van hout? Dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Tafels kopen

Onze brede selectie tafels, tafelpoten en tafelbladen bevat de juiste optie voor iedere ruimte, sfeer of bestemming. Kies voor de bewezen kwaliteit van een goede werzalit tafel of de duurzame stijl van een compact laminaat tafel. Doordat compact laminaat slijtagebestendig, stevig en zeer goed reinigbaar is, betekend een compact laminaat tafel kopen een investering waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. U voorziet uw restaurant of cafe van een chique sfeer die ook na een confrontatie met de meest onvoorzichtige, rumoerige gasten intact blijft. Uw compact laminaat tafelbladen zijn immers zeer goed bestand tegen krassen, deuken en andere beschadigingen of slijtage.

Hoge tafels nodig?

De keuze voor hoge tafels voorziet uw ruimte direct van een specifieke eigen sfeer. Door deze te combineren met een goede barkruk creëert u een geheel eigen ambiance, waar uw gasten van een drankje, een hapje, maar vooral elkanders gezelschap zullen genieten. Een hoge tafel brengt uw gasten immers dicht bij elkaar en zorgt voor een zekere intimiteit die met een lage tafel ook tot de mogelijkheden behoort, maar minder vanzelfsprekend is. Ook het gebruik van een ronde tafel kan, dankzij het gebrek aan hoeken die een zekere afstand creëren, een gevoel van samenzijn stimuleren.

De tafel specialisten

Bent u voor uw cafe of restaurant op zoek naar meer dan 'zomaar een tafel', maar heeft u specifieke wensen en wilt u vooral kwaliteit voor een schappelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met tientallen modellen en de mogelijkheid om zowel losse bladen en poten aan te schaffen, als de optie voor afgemonteerde tafels, treft u op onze website een overvloed aan keuze.

Wordt de keuze u even teveel en heeft u behoefte aan professioneel, vrijblijvend advies? Neemt u dan contact op met een van onze showrooms of kom langs om de collectie met eigen ogen te bekijken. Wij kijken uit naar uw mail, telefoongesprek of bezoek. Heeft u uw keuze al weten te maken? Gebruik dan simpelweg onze webshop om uw bestelling te plaatsen. U zult versteld staan over onze zeer rappe levertijden en onze concurrerende prijzen.