Stoelen

Stoelen

Bent u op zoek naar een stijlvolle, flexibele zit-oplossing voor uw restaurant, café, feestzaal of andersoortig bedrijfspand? Dan is een goede stoel veelal het antwoord op al uw vragen. Voor het vinden van de juiste stoel bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Of u nu op zoekt bent naar hout, metaal of kunststof stoelen, in onze brede selectie treft u ongetwijfeld het juiste model.

 Bent u er na het bekijken van onze website nog niet helemaal uit? Bel of mail ons en onze ervaren adviseurs staan u graag te woord. Bekijkt u de collectie liever eerst met eigen ogen? We verwelkomen u van harte bij een van onze twee showrooms.

Horeca stoelen

Als u ooit als klant een onderneming hebt bezocht zult u het herkennen: Voordat er een hap gegeten of gedronken is, heeft u al een eerste indruk van een cafe of restaurant. Een indruk die wordt bepaald door de ambiance, de stijl, maar ook zeker door het comfort dat u ervaart wanneer u plaats neemt op de juiste horeca stoel. Een stoel die met zorg is uitgekozen om de ruimte waarin deze geplaatst is aantrekkelijker en comfortabeler te maken voor uw gasten.

Metalen of houten stoelen?

Hoewel er natuurlijk talloze opties zijn, kiezen de meeste ondernemers voor houten stoelen of metalen stoelen voor hun ruimte. Elk van deze opties heeft voor- en nadelen. Zo zijn moderne metalen stoelen duurzamer en minder onderhevig aan slijtage dan de houten versie. Ook het schoonmaken en onderhouden is gemakkelijker omdat er minder zorg nodig is dan bij hout. Een laatste voordeel is dat de meeste stoelen van metaal uitstekend opstapelbaar zijn waardoor u ze zo weggeruimd heeft indien er wat extra ruimte nodig is.

Houten stoelen daarentegen worden vaak als wat chiquer gezien. Hoewel ze duidelijk iets minder praktisch in het gebruik zijn dan de metalen versie, voorziet een stoel van hout uw ruimte van een compleet andere ambiance. Gaat u voor hout, dan kiest u voor iets meer onderhoud, maar ook voor een atmosfeer die intiem, warm en uitnodigend is. Kwaliteiten die bij de meeste ondernemingen hoog in het vaandel staan.

Design stoelen

Geen cafe of feestzaal is compleet zonder goede, stevige en vooral mooie set design stoelen. Dat een functionele en duurzame stoel niet lelijk hoeft te zijn merkt u al snel als u door onze collectie design stoelen bladert. Talloze modellen met of zonder armleuning en bekleding van leer, sky en andere materialen maken dat u altijd de designstoel vindt die u zoekt.

Tweedehands stoelen voor uw restaurant of café?

Bent u op zoek naar iets anders dan anders voor uw onderneming? Een bijzonder meubelstuk dat u niet snel ergens anders zult treffen? Bekijk dan eens onze selectie tweedehands stoelen. Stuk voor stuk in uitstekende staat en in vele bijzondere designs voor een schappelijke prijs.

 Wat u ook zoekt, of het nu een klassieke of een moderne stoel is, bij Universal Horeca Mobilier vindt u het. Treft u op onze website onverhoopt niet de juiste stoel, bank of een ander meubelstuk? Neem dan contact op met een van onze showrooms en onze ervaren medewerkers denken met u mee. We zijn immers de leverancier van keuze voor talloze ondernemers die vertrouwen op onze expertise.